روژآوا تنها نیست

پیام شورای همبستگی ایرانیان با روژآوا – استکهلم

از زمان هجوم اخیر دولت  فاشیستی تورکیه به رهبری رجب طیب اردوغان به  شمال سوریه “روژاوا”، هر هفته روزهای شنبه ” کمیته های روژاوا” متشکل از چندین گروه و سازمان کوردی  در سراسر کشور سوئد؛ گردهمآئی و تظاهرات اعتراضی در شهر های گوناگون بر پا نموده است. “شورای همبستگی ایرانیان با روژاوا در استکهلم ” نیز با این تشکیلات مبارز چند زمانی است که همکاری مشترک  نموده و در آکسیون های آنها شرکت می نماید. امروز شنبه ۲۳ آذر ماه ۱۳۹۸ این شورا؛ بیانیه ی پشتیبانی خود را از مقاومت روژاوا و همچنین  دفاع  از قیام اخیر مردم ایران، عراق و لبنان در یکی از میدانهای جنوب شهر استکهلم توسط یکی از نماینده های خود ” نیما گلُکار”  به زبان سوئدی قرائت گردید که به زبانهای فارسی، کوردی، انگلیسی برگردان شده که در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد

درود به همه حضار و شرکت کنندگان در گردهمائی در حمایت از روژاوا و خود مدیریت شورائی!

حکومت فاشیستی اردوغان با شکست سیاسی خود در ترکیه و همینطور مخالفت نیروهای مترقی با سیاست‌های ارتجاعی وی، بار دیگر به سیتسم خودمدیریتی در روژاوا با بیرحمانه‌ترین شکل ممکن حمله‌ور گردیده است تا بتواند هم به اهداف تروریستی خود رسیده و هم سرپوشی بر شکست خود بگذارد و مهمتر از همه، در مقابل بهترین آلترناتیو اداره جامعه که چیزی جز خود مدیریت شورائی روژاوا نیست، با چنگ و دندان به ایستد.

در طول چند سال گذشته حمایت بیدریغ میلیونی از مقاومت روژاوا تنها ضامن و دلگرمی مردمان این سرزمین برای دفاع از دستاوردهای خود بوده است. در روژاوا هزاران نفر از مردم شریف و مبارز برای حفظ دستاوردهای با ارزش خود در مقابل دشمنان گوناکون جان باخته‌اند. اکنون سیستم خودمدیریتی روژاوا نه فقط برای منطقه و کشورهای همجوار بلکه برای جهانیان شناخته شده است. روژاوا نامی آشنا و تداعی کننده مقاومت در مقابل جهل و جنایت و نیزآلترناتیوی با حضور و مدیریت شهروندان برای هدایت و اداره جامعه است. روژاوا، مبارزاتش و اهدافش از حمایت عظیم و محکمی در سطح بین المللی برخوردار بوده است. این حمایت ها نه فقط از دفاع در مقابل یورش دشمنان رنگارنگ بلکه برای دفاع از سیستم اداره جامعه بر اساس مشارکت فعال مردم است.

شورای همبستگی ایرانیان با روژاوا حمایت خود را در همراهی با “کمیته های روژاوا” در سوئد به پیش برده، تا بتوان موثرتراز یک سو با فاشیسم، ناسیونالیسم و تروریسم مبارزه کرده و از سوی دیگر برای یک جامعه ی بدون استثمار، سرکوب و تبعیض مبارزه نمایند. ما فعالانه برای سرنگونی رژیم های سرمایه داری ایران، ترکیه، عراق و سایر رژیم های مرتجع در منطقه خاورمیانه، یاری خواهیم رساند و آلترناتیو مقابل سیستم سرمایه داری و امپریالیسم را خود مدیریت شورائی میدانیم.

هم اکنون در روژاوا، اعتراضات و مقاومت قهرمانانه و قیام های ارزشمند اجتماعی در ایران، عراق، لبنان و …علیه دولتهای حاکم بر آنها در جریان است و متاسفانه عزیزان بیشماری جان خود را از دست داده و هزاران نفر در چنگال جانیان حاکم در منطقه اسیر و دستگیر شده اند. بدینوسیله ما  ازهمه‌ ی انسانهای آزادیخواه دعوت میکنیم تا با همکاری و حمایت از مبارزات در روژاوا و با خواست آزادی فوری دستگیر شدگان در خیزشهای اخیر که خطر مرگ در زندانها در انتظار آنها است، فعالانه به پاخیزیم و تلاشهای انقلابی خود را سازمانیافته تر و دست در دست هم موثرتر به پیش بریم.

ما خواهان آزادی فوری دستگیر شدگان در خیزشها اخیر در منطقه هستیم!

پایدار باد همبستگی بین الملی!

زنده باد خودمدیریت شورائی!

شورای همبستگی ایرانیان با روژاوا – استکهلم

بیست و سوم آذر ماه ۱۳۹۸